Inspiratie

Happy thuiswerken.

Happy thuiswerken

Happy thuiswerken wordt makkelijker met een paar handige en snelle tips. Zorg voor voldoende frisse lucht. Het mag er niet te rommelig zijn want dan ben je binnen de kortste keren afgeleid. Ook is het niet goed om van de slaapkamer een tijdelijk kantoor te maken. Dit komt namelijk jouw nachtrust niet ten goede.

Happy thuiswerken met mooie planten en een rustig kantoor.

Hoe maak je jouw werkplek?

Jouw werkkamer hoeft niet groot te zijn, met een tafel, een goede stoel en een lamp kom je al een heel eind. Ik heb bij vrienden gezien dat ze van hun voorraadkast een mini werkplek hadden gemaakt. In de kast werd een tafel neergezet, op de planken stond het vol met gezellige plantjes. De deuropening precies breed genoeg om de bureaustoel neer te zetten. Ze hadden de deur eruit gehaald want dat zat wat lekkerder. Ik vond het een geweldig idee maar met alles wat in onze voorraadkast staat moet ik er zelf niet aan denken.

Opruimen.

Zorg ervoor dat je niet teveel afleiding krijgt. Niet van huisgenoten, harde geluiden en rommeltjes. Haal die rommeltjes weg en demp als dat lukt, de harde geluiden. Berg de spullen die je afleiden desnoods tijdelijk in een doos op als je er geen betere bestemming voor weet. Zet er een paar mooie planten voor in de plaats, die zorgen namelijk niet alleen voor een mooie en rustige uitstraling, ze helpen je ook de lucht te zuiveren. Je zal al snel merken dat thuiswerken nog steeds niet altijd even ideaal is, maar dat je je wel goed voelt in jouw thuiskantoor.

Happy thuiswerken zonder collega’s.

Mis je jouw collega’s en de terloopse praatjes bij het koffiezet apparaat? Spreek dan met wat buurtgenoten af dat je de pauze samen gaat wandelen. Zo heb je toch wat aanspraak en je bent er meteen even lekker uit.

Je wilt dit vast ook lezen..