horoscoop

Horoscoop week 26 – 24 t/m 30 juni

Voor wie lonkt het avontuur deze week? Je leest er alles over in de horoscoop van week 26.

🐏 Ram (21 maart – 19 april)

Deze week draait om zelfontplooiing en nieuwe kansen. Werk aan je persoonlijke doelen en je zult merken dat de resultaten sneller komen dan verwacht. Laat je niet afleiden door kleine obstakels.

🐂 Stier (20 april – 20 mei)

Focus op je financiën deze week. Er kunnen onverwachte uitgaven zijn, maar met een beetje planning kun je alles onder controle houden. Neem de tijd om je uitgavenpatroon te evalueren.

👯 Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Communicatie is deze week de sleutel. Er kunnen zich misverstanden voordoen, maar met geduld en helderheid kun je alles oplossen. Luister goed naar anderen en zorg ervoor dat je begrepen wordt.

🦀 Kreeft (21 juni – 22 juli)

Emotionele balans is belangrijk deze week. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van de kleine dingen in het leven. Je huiselijke sfeer zal een bron van troost en geluk zijn.

🦁 Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je zult deze week in de schijnwerpers staan. Gebruik deze kans om je talenten te laten zien en je ambities na te streven. Je charisma zal je helpen om mensen voor je te winnen.

🌾 Maagd (23 augustus – 22 september)

Deze week is perfect voor organisatie en planning. Maak gebruik van je analytische vaardigheden om projecten af te ronden en je dagelijkse routine te optimaliseren. Kleine verbeteringen kunnen een groot verschil maken.

⚖️ Weegschaal (23 september-22 oktober)

Relaties staan deze week centraal. Besteed tijd aan je geliefden en zorg ervoor dat je hen de aandacht geeft die ze verdienen. Dit zal je banden versterken en harmonie brengen.

🦂Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Er kunnen deze week diepgaande gesprekken en introspectie plaatsvinden. Neem de tijd om je gevoelens te verkennen en wees niet bang om kwetsbaar te zijn. Dit kan leiden tot belangrijke inzichten.

🏹 Boogschutter (22 november-21 december)

Avontuur roept deze week. Of het nu gaat om een nieuwe hobby, reis of leerervaring, wees bereid om iets nieuws te proberen. Je open geest zal je naar spannende plekken brengen.

🐐Steenbok (22 december – 19 januari)

Professionele zaken vragen deze week je aandacht. Blijf gefocust en georganiseerd om je doelen te bereiken. Hard werken zal beloond worden, dus blijf gedisciplineerd.

🌊Waterman (20 januari – 18 februari)

Creativiteit en innovatie zijn deze week jouw sterke punten. Gebruik deze energie om nieuwe ideeën te ontwikkelen en bestaande projecten te verbeteren. Je originaliteit zal opvallen.

🐟Vissen (19 februari – 20 maart)

Intuïtie speelt een grote rol deze week. Vertrouw op je gevoel bij het nemen van beslissingen en laat je leiden door je innerlijke kompas. Dit zal je helpen om met vertrouwen vooruit te gaan.

Ontdek meer!

Dit was een verkorte versie van de horoscoop voor week 26. Wil je meer weten? Meld je dan aan bij onze nieuwe Patreon: Mindful Oasis. Hier vind je een zeer uitgebreide horoscoop, meditaties, journaling en spirituele mini-workshops, allemaal in het Engels. We hopen je daar snel te mogen verwelkomen!

Lees je liever in het Nederlands? Vraag dan onze maandelijkse uitgebreide horoscoop aan via e-mail: zenspecialist1@gmail.com. De kosten bedragen slechts 5 euro per maand.

Foto door Ron Lach

Je wilt dit vast ook lezen..