Verbinding

Madame Samantha jullie nieuwe astrologe


Hallo, mijn naam is Madame Samantha, jullie nieuwe astrologe. Als ik bekend voorkom, komt dat omdat je me misschien al kent onder de naam Madame Samantha, of Madame S. Zodiac.
Mijn gave is slechts een deel van wie ik ben. Geboren in Kansas, Verenigde Staten, dat “toevallig” het exacte middelpunt van het land is. Ik zet het tussen aanhalingstekens want ik geloof niet zo in toeval.
Toen ik jong was realiseerden mensen om me heen al dat ik een gave had. Zelf had ik niets in de gaten want ik dacht dat iedereen zoals ik was.
Mijn jeugd was eigenlijk behoorlijk normaal, als zoiets al bestaat. Normaal met voorspellende gaven als extraatje.
Ik hou van mensen en ik verheug me erop jullie te leren kennen. Je mag me dan ook altijd mailen maar bedenk wel dat mijn vrije tijd beperkt is en ik misschien niet altijd kan antwoorden. Het mailadres staat onder dit artikel.
Oh, en een nieuwtje: in juli ik ga trouwen! natuurlijk onder de sterrenhemel…

Eigen wijs, creatief, eigenzinnig en klaar om het team van de ontspan specialisten bij te staan. Ben je benieuwd welk sterrenbeeld onze nieuwe astrologe Madame Samantha heeft? Kijk dan snel hier.

Mystiek Universum

Als we verder inzoomen op mijn achtergrond, kom je erachter dat ik een diepgaande interesse heb in astrologie en de mystiek van het universum. Mijn fascinatie voor de sterren en planeten begon al op jonge leeftijd, toen ik ’s nachts naar de hemel staarde en me afvroeg over de mysteries van het heelal. Het was alsof de kosmos rechtstreeks tot mij sprak, me leidde naar een wereld van symboliek en verborgen betekenissen. Deze fascinatie heeft me gevormd en heeft me geholpen mijn eigen pad te vinden in deze complexe wereld.

Naarmate ik ouder werd, ontwikkelde ik mijn gave verder en begon ik mensen te helpen met hun levensvragen en persoonlijke uitdagingen. Of het nu gaat om liefde, carrière of spirituele groei, mijn consultaties bieden inzichten en begeleiding die mensen nodig hebben om vooruit te komen op hun levenspad. Mijn klanten beschrijven me vaak als intuïtief, empatisch en diepgaand in mijn analyses.

Creatief

Terwijl ik me blijf verdiepen in de wereld van de astrologie en het occulte, blijf ik ook mijn passies verkennen en ontwikkelen. Naast mijn werk als astroloog, geniet ik van creatieve bezigheden zoals schilderen, schrijven en het verkennen van nieuwe culinaire ervaringen. Ik hou van koken en ben dol op Aïcha’s recepten!
Mijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen en ik ben altijd op zoek naar nieuwe avonturen en kansen om te groeien. Mijn reis brengt me inmiddels naar de meest verbazingwekkende plaatsen.
Als vrijgeest zul je me zelden twee keer zien met dezelfde haarkleur.

En natuurlijk, terwijl ik me voorbereid op mijn aanstaande bruiloft, kan ik niet helpen maar droom ik van de magie die ons te wachten staat onder de glinsterende sterrenhemel. Het zal een viering zijn van liefde, verbondenheid en de oneindige mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Dus kom samen met mij terwijl ik deze reis voortzet, waar elke dag een nieuw hoofdstuk is in het boek van mijn leven, vol met verrassingen, lessen en onvergetelijke momenten.
Ik verheug me erop jullie te helpen met mooie, nieuwe inzichten. Maar soms zal ik ook een grappige dierenhoroscoop maken. Just for Fun.

Mailen

Je kunt astrologe madame Samantha mailen: zenspecialist1@gmail.com Dit mag zowel in het Engels als Nederlands. Mails met bijlagen worden niet geopend.
Aan een legging of andere reading zijn kosten verbonden. Dit is afhankelijk van de reading waar je om vraagt.

Je wilt dit vast ook lezen..