Verbinding

Geweldig nieuws! Emma heeft ons gemaild.

We hebben geweldig nieuws waar al onze ontspan specialisten best een beetje trots op zijn.
Herinner je het verhaal van Zoë nog? Hierin vertelde ze ons dat Emma, haar beste vriendin, haar opeens had laten vallen. Met een appje nog wel!
Ook al gaat het inmiddels een stuk beter met Zoë, ze heeft nog wel veel verdriet van die onverwachte breuk.

We hoopten dit al.

Toen Zoë ons benaderde met haar verhaal hoopten we dat haar oud-vriendin contact met ons zou opnemen. Daarvoor hadden we ons email adres vermeld. Het was best een gok want de kans dat Emma het niet zou lezen was best groot. Maar soms komen wondertjes als deze dus toch uit!

Emma wil haar zegje doen!

Ze heet dus eigenlijk niet Emma, in het verhaal van Zoë hadden we al uitgelegd dat we vanwege privacy niet haar echte naam hebben vermeld. Om het niet te verwarrend te maken hebben we met “Emma” afgesproken dat we deze naam blijven gebruiken.
Emma heeft ons een lange mail gestuurd waarin ze haar verhaal heeft verteld. Dat is nieuws waar wij geweldig blij mee zijn.
We doen ons best dit zo snel mogelijk op de site te zetten voor jullie maar we vonden het zo leuk dat we het nu al met jullie wilden delen. Spannend hè.
Tsja, geheimpjes bewaren, daar zijn wij ook niet altijd goed in!

Wil jij ook jouw verhaal aan ons kwijt?

Dat mag! Als je wilt doen we dat anoniem.
Mail ons jouw verhaal. Stuur nog geen foto’s mee, als we ze nodig hebben (en als jij dat wilt natuurlijk) dan vragen we daar later om.
Je krijgt altijd antwoord, ook als we jouw verhaal niet kunnen publiceren.
Mail naar: zenspecialist1@gmail.com

Je wilt dit vast ook lezen..