Inspiratie Verbinding

Rare Hotelervaringen – Mijn Persoonlijke verhaal

Even heerlijk een paar dagen genieten van een vakantie in eigen land door een knus hotelletje te boeken, doen, zelfs na het lezen van mijn rare hotelervaringen.
Ben jij ook zo’n liefhebber van een korte break in eigen land? Nou, dit keer laten we je niet alleen het genot van er even tussenuit zijn ervaren. We delen ook de opmerkelijke gebeurtenissen die de ontspanningsspecialisten in hotels hebben meegemaakt. Bereid je voor en griezel mee.

Vier jij liever thuis vakantie? Met deze boeken kom je de dagen wel door.

Mijn tweede huis in Arnhem.

Een tijd lang had ik in Arnhem een vast hotel voor mijn werk, wat aangenaam was omdat ik er vaak genoeg was om het als een tweede thuis te beschouwen. Maar er zaten af en toe zeer rare en vieze hotelervaringen tussen.

Smerige ontdekking! Waterkokers blijken voor heel andere dingen te worden gebruikt dan ik dacht. Vaak zagen ze er vies en aangekoekt uit en bleken ze gebruikt te worden om rijst in te koken. Dat is lang niet zo erg als de andere manier waarop waterkokers in hotels vaak worden gebruikt. Waar ze nog meer voor worden gebruikt kan je hier lezen. Let op, dit is niet geschikt voor mensen met een zwakke maag!

Onverwacht bezoek! Die sleutelkaarten worden soms verkeerd geprogrammeerd. Ik heb regelmatig bezoek gehad van mensen die met hun kaart mijn kamer binnenstapten. Gelukkig is er nooit iets engs gebeurd, en de bezoekers schrokken zelf ook. Maar als alleenreizende vrouw voelde ik me kwetsbaar.
Andersom gebeurde trouwens ook een keer, toen stapte ik iemand anders kamer in. Ben nog steeds benieuwd waarom deze persoon de lampen uit de armaturen haalde. Zag er mysterieus uit.

Koningsdag en Drugs? Een hotelkamer boeken na Koningsdag bleek spannender dan ik had verwacht. Zowel in de lift als in een lade in mijn kamer lag iets dat best wel eens drugs zou kunnen zijn.

Stripper-ervaring. Dit was misschien wel het meest bizarre. Terwijl ik op tv een documentaire over de zoektocht naar nieuwe mannelijke strippers keek, werd de fijne docu (wie beweert dat documentaires altijd saai zijn?) verstoord door geluiden op de gang. Een paar gasten waren eerder luid zingend en lallend vervelend geweest, maar nu klopten ze op deuren. Ik nam een kijkje en zag een dronken man poedelnaakt op de gang staan, smekend om zijn vrienden de deur open te doen. Toch leuk als het hotel voor zo’n entertainment zorgt, en de timing was gewoon perfect! Ik heb zo ontzettend gelachen.

Foto’s gemaakt met Bing creator.

Je wilt dit vast ook lezen..