Inspiratie

Tegendraadse HSP aanpak.

Inspirerende vrouwen

In de reeks “inspirerende vrouwen,” lees je vandaag alles over de tegendraadse HSP aanpak. De training die je wél verder helpt.
In deze reeks krijgt telkens een ander de kans zijn of haar verhaal te vertellen of website te promoten. Ken of ben jij iemand die graag ook op dit podium wil klimmen, laat van je horen in de comments.
Vandaag geef ik het woord aan:

Gezondheidspsycholoog en HSP coach Drs. Sandra Aagenborg

Positieve mindset?

Zie jij ook zo vaak boodschappen in sociale media voorbij komen over een positieve mindset?

Als je gewoon ‘even’ je negatieve gedachten vervangt door positieve, dan ‘komt alles goed’.
‘Denk positieve gedachten en je wordt gelukkig’, roept iedereen.
Was het maar zo simpel. Want is het jou gelukt om dit altijd vol te houden?
Als je altijd maar doorgaat, veel piekert, weinig leuke dingen voor jezelf doet en vaak rent voor anderen of je druk maakt over wat anderen van je denken, dan doe je dat niet effe.
En als het je maar niet lukt om positief te zijn kan dat juist STRESS opleveren.
Is dat ook jouw ervaring? En wil je nu eindelijk een aanpak waarmee je OOK op de lange termijn lekker in je vel blijft zitten?
Dan wil ik je uitnodigen om kennis te maken met mijn tegendraadse aanpak om je écht relaxter te gaan voelen. Zónder dat je perse positief ‘moet’ zijn.

Review van Sharon.

Het heeft mij ontzettend geholpen door de podcasten van Sandra te beluisteren en uiteindelijk de cursus ‘De Bevrijding”te volgen om weer met mijn eigen waarden bezig te zijn in plaats van die van anderen. Door het steeds herhalen kwam er bij mij een omslagpunt en ben ik nu veel meer bezig met wat ik nodig heb om mij op langere termijn beter te voelen en het er ook laten zijn als ik even mindere momenten heb, die mogen er ook zijn.

Sandra was de 1e psycholoog die mij echt heeft geholpen om weer mezelf terug te vinden en niet zoals iedereen altijd maar zegt om altijd maar positief te moeten zijn, dat werkt dus niet. Neem het zoals het is, dat voelt veel fijner. Dus wil je weer inzicht in je leven en stoppen met altijd maar positief te zijn, ga voor de cursus van ‘mentaal sterk met Sandra!’

Dus stop met perse positief ‘moeten’ zijn. Je ontdekt precies hoe je dit kunt doen in de videotraining ‘De Bevrijding’.

Je wilt dit vast ook lezen..