Gezondheid Inspiratie

Uitdaging om de Dag mee te Beginnen: 3e Yoga Ochtendroutine

Nog eentje dan, maar niet om af te leren, vandaag delen we een echte uitdaging om de dag mee te beginnen. De laatste parel uit Anne-Marie’s Laidback Mat-ochtend routine serie. Een kort serie oefeningen die je energie geeft en je dag op een gezonde manier laat beginnen.
Deze keer duiken we in een korte, maar intense oefening: de dog pose met een vleugje planken. Als je Anne-Marie deze houding ziet doen, lijkt het misschien een eitje, maar geloof me, het vraagt wel wat inzet.

Heb je al meegedaan met de eerste twee ochtendvideo’s? Als dat het geval is, ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij over deze verkwikkende routines. Anne-Marie weet hoe ze haar lessen interessant en uitnodigend kan maken, en het is grappig om te zien hoe haar schattige hond af en toe de show steelt in de video’s.

Uitdaging om de dag mee te beginnen. Derde yoga ochtendroutine.

Hier vind je de eerste en tweede routine. Je mag zelf kiezen welke routines je wilt doen en in welke volgorde.

Deze ochtendroutine is niet alleen een geweldige manier om je dag te beginnen, maar ook een kans om te investeren in je eigen welzijn. Anne-Marie’s deskundige begeleiding maakt het voor iedereen toegankelijk, ongeacht je fitnessniveau. Dus, blijf gemotiveerd en maak er een gewoonte van om je dag te starten met deze verkwikkende yoga-oefeningen. Je zult versteld staan van de positieve impact die ze op je leven hebben.
Kortom, doe mee met deze uitdaging om de dag mee te beginnen.

Helaas hebben we de opmerkingen onder al onze blogposts moeten uitschakelen vanwege een overvloed aan spam. Maar er is goed nieuws: je kunt nog steeds je gedachten en waardering delen op het YouTube-kanaal van Laidback Mat. Als je genoten hebt van deze routines, zou Anne-Marie het geweldig vinden om van je te horen. Als je in staat bent, laat dan je feedback achter in het Engels en vermeld dat je haar via de Ontspan Specialist hebt ontdekt. Dat waarderen we zeer!

foto’s: Anne-Marie

Je wilt dit vast ook lezen..