Inspiratie

Nieuwe yoga ochtendroutine – en jouw huisdier mag meedoen!

Goedemorgen vandaag krijg je van Anne-Marie een lekkere yoga ochtendroutine!
Een nieuwe dag begint met een verfrissende ochtendroutine, en wat is er nu leuker dan je huisdier erbij te betrekken? Anne-Marie deelt vandaag de eerste van drie leuke yoga ochtendroutines, en haar schattige hondje doet gezellig mee. Misschien wil jouw huisdier ook deelnemen aan deze verkwikkende start van de dag!

Het ziet er misschien allemaal makkelijk uit, maar laten we eerlijk zijn, het vergt wat oefening om deze poses onder de knie te krijgen en dan praat ze er nog vrolijk doorheen ook! Scroll maar even door naar de 2e minuut van het filmpje. Probeer het zelf, en je zult merken dat Anne-Marie je op een vriendelijke manier door de stappen begeleidt. Het is oké als je niet meteen kunt praten tijdens de oefeningen, want de focus ligt op het in harmonie brengen van lichaam en geest. En vergeet niet, jouw yoga is van jou, je hoeft het niet perfect te doen.

Waarom is een ochtendroutine zo belangrijk? Als je het hebt gemist, kun je hier meer over lezen. Het helpt je de dag met een positieve mindset te beginnen, en het brengt structuur in je leven. Ik deelde eerder mijn ochtendritueel, en binnenkort deel ik mijn nieuwste versie, omdat routines altijd kunnen evolueren.

Terug naar de korte yoga sessies van Anne-Marie. Haar lessen zijn geschikt voor alle niveaus, en ze voegt graag een dosis humor toe. Want vergeet niet, lachen is ook een vorm van yoga! Dus, waar wacht je nog op? Doe deze week mee met de eerste routine en oefen regelmatig. Voor je het weet, ben je klaar om alle drie de sessies achter elkaar te doen.

Dus, rol je yogamat uit, haal je huisdier erbij, en laat Anne-Marie je begeleiden in een verfrissende yoga ochtendroutine. Vergeet niet te lachen, want dat is ook yoga!

Je wilt dit vast ook lezen..