Inspiratie

Tweede Yoga Ochtendroutine met Anne-Marie

Anne-Marie verwelkomt je opnieuw in haar wereld van ontspanning en vitaliteit met de tweede yoga ochtendroutine van de Laidback Mat. Als je de eerste les al hebt geprobeerd, weet je dat Anne-Marie’s instructies en haar vrolijke karakter een geweldige manier zijn om je dag te beginnen. Deze tweede reeks is nu beschikbaar voor iedereen, want ze heeft deze speciaal voor ons van het betaalde Patreon-gedeelte van haar website gehaald. Heb je daar al een kijkje genomen? Je zult versteld staan van de overvloed aan gratis lessen, prachtige foto’s en inspirerende gedachten.

Dus laten we meteen aan de slag gaan! Heb je na de eerste les alleen gekeken en gedacht dat je het binnenkort gaat proberen? Wacht niet langer! Deelname aan de yoga ochtendroutine kost slechts vijf minuten van je tijd en is een investering in je welzijn. De lessen zijn kort, plezierig en een uitstekende manier om je stijve slaapspieren een broodnodige boost te geven.

Wat deze les extra speciaal maakt, is dat je jezelf niet in ingewikkelde yogaposities hoeft te wringen. Je mag gewoon lekker zitten, of je nu een yogamat of een stoel gebruikt, beide zijn prima. Gelukkig zijn de oefeningen in deze routine wat toegankelijker dan die van de vorige les. Anne-Marie moedigt je altijd aan om naar je eigen lichaam te luisteren. Als iets te uitdagend voelt, kun je altijd teruggaan naar de kind houding (Balasana) en een korte pauze nemen voordat je weer verdergaat.

Dus, waar wacht je nog op? Rol je yogamat uit, of neem plaats op je stoel, en laat Anne-Marie je begeleiden in een relaxte ochtendroutine die je de energie en rust geeft die je nodig hebt om de dag met een glimlach te beginnen. De Laidback Mat-routine is een perfecte manier om jezelf te verwennen en te investeren in je eigen welzijn. Zorg dat je erbij bent!

Foto’s: Anne-Marie

Je wilt dit vast ook lezen..