Verbinding

Maak kennis met Anne-Marie!

Maak snel kennis met Anne-Marie, onze nieuwste Ontspan Specialist. Helemaal vanuit de noordkust van de USA. Deze vrolijke spring-in-het-veld komt ons inspireren met yoga weetjes en fijne verhalen.

Beste lezers,

Eerst kon ik het niet geloven en daarna werd ik enorm blij toen Ontspan Specialist mij benaderde met de vraag of ik het leuk zou vinden om over yoga te schrijven. Het is een grote eer en met genoegen maak ik deel uit van zo’n geweldig team van schrijvers!

Maak kennis met Anne-Marie

Dus hier ben ik.

Mijn naam is Anne-Marie, ik ben een gecertificeerde yogaleraar en lid van de Yoga Alliance, nu de toonaangevende internationale non-profitorganisatie voor yogagemeenschappen en leraren. Geboren in Montreal Canada, maar momenteel woonachtig aan de noordoostkust van de VS. Wanneer ik niet aan het reizen ben, leg ik een foto vast van een enkel moment dat me op dat moment raakt. Ook al ben ik een yogaleraar, ik zie mezelf als een eeuwige student van alles wat mij interesseert. Ik beoefen mijn yogapraktijk op die prachtige, inspirerende reisbestemmingen en deel met jullie wat ik onderweg leer.

Yoga is voor iedereen.

Ik geloof in gepersonaliseerde, langzame, bewuste vooruitgang, en doe alleen waar ik me goed bij voel, met bewustzijn en controle. Ik voeg altijd plezier toe aan mijn sessies.
Yoga is voor iedereen. Als je kunt ademen, kun je “yoga doen” (hoewel yoga een praktijk is, beoefent men “yoga”, maar laten we er niet al te streng over zijn, “yoga doen” werkt ook!).

The Laidback Mat.

Hoewel ik heb gestudeerd om leraar Anusara Yoga te worden, een modern hatha-yogasysteem van tegenwoordig, leidde mijn lesgeeftraject me vaker naar sportscholen dan naar studio’s. Het integreren van de ademhaling en houdingen, evenals meer vloeiende bewegingen in “sportschoolyoga”, was eenvoudig. Leren dat het oké is om bepaalde protocollen los te laten, was moeilijker. Tijdens Covid moest ik via video lesgeven voor de sportschool waar ik nog steeds bij betrokken was, totdat ik begon met de Laidback Mat. Ik gaf mijn yogastudenten les via Skype en schreef en produceerde meer dan 120 gratis yoga-gerelateerde video’s, van tutorials tot hoe je je yogamat schoonmaakt. Deze filmpjes zijn allemaal in het Engels.

Fijne sessie voor een lazy day.

Practice what you Preach.

Onlangs heb ik mijn eigen advies ter harte genomen, opnieuw leren ademen en genieten van het moment, en alleen projecten aangaan die me op dat moment zeer interesseren, het moet me aanspreken. De kans om te schrijven voor Ontspan Specialist valt in deze categorie. Zoals je kunt zien aan mijn introductie, heb ik altijd veel te zeggen en kom ik nooit tekort aan interessante onderwerpen. Ik schrijf over wat me boeit en ik hoop dat degenen die dezelfde passies delen mijn artikelen zullen vinden en er net zoveel plezier aan zullen beleven bij het lezen ervan als ik bij het maken ervan.

Met vriendelijke groet,
Anne-Marie

We zijn enorm blij dat Anne-Marie bij ons team wilde komen en ik weet zeker dat jij, nu je met Anne-Marie kennis hebt kunnen maken, ook dol op haar zal zijn.

Je wilt dit vast ook lezen..