Boekenhoek

Lezen of niks doen?

lezen of niks doen

Lezen of niks doen, of een boek lezen over niks doen? De eerste post in Linda’s boekenhoek was een flinke intro. Daar zal jij, als mede lezer vast geen probleem mee hebben gehad. Vandaag een korter stuk, want over het “bespreek boek” heb ik deze keer erg weinig te vertellen. Het werd geleend en zelfs een keer verlengd bij de online bibliotheek.
Zoiets gebeurt wel vaker, dan heb ik net iets te veel boeken geleend en krijg ik ze niet allemaal op tijd uit. Te veel boeken lenen is bij elke boekenworm een bekend fenomeen.

Bij dit boek ging het anders.

Na 6 weken lenen had ik het boek nog niet eens geopend! Het lijkt vreemd dat ik daar een stuk over plaats maar als je de titel ziet dan snap je het vast meteen. Als ik mezelf een cijfer zou mogen geven voor het begrijpen van dit boek, dan zou het een 10+ zijn.

Lezen of toch liever niks doen

De naam van het boek?

De kunst van het nietsdoen van T. Fischer.

Ooit ga ik het lezen. Beloofd.

Heb jij ook zo een boek thuis liggen waar je al jaren van denkt dat je het echt binnenkort gaat lezen? Ik ben benieuwd welk boek dat is. laat je het me weten?

Je wilt dit vast ook lezen..