Gezondheid

Je goed voelen dankzij NLP.

In balans met NLP

Meer rust in je hoofd.

NLP maakt al jaren een opmars in Nederland. Ik begin maar meteen met het weghalen van een veelgemaakt misverstand.
De letters NL staan niet voor Nederlands, mocht je dat denken. De hele naam is Neurolinguïstisch programmeren. Dan is NLP een stuk hanteerbaarder als naam hè. Zeker voor dyslecten als ik.

Je super goed voelen dankzij NLP.

Marco Honkoop is een ervaren NLP coach en trainer die al jarenlang mensen helpt om hun mentale belemmeringen te overwinnen. Mentale belemmeringen klinkt misschien erg beladen maar ik denk dat jij ze, zonder het te weten, ook hebt. Piekeren is bijvoorbeeld een mentale belemmering. Met zijn training geeft hij de controle over moties en gedachten terug. Hierdoor ontstaat meer ontspanning, geluk, vrijheid en succes in het leven.

“Ons wordt niet geleerd hoe we het beste met onze emoties en gedachten kunnen omgaan waardoor we vaak een te negatieve mindset hebben en we belemmeringen ervaren bij hetgeen we willen bereiken.”

Marco Honkoop

Marco geeft een online training. Helpt hel jou niet verder, dan krijg je het aankoopbedrag terug. Zo kan je op een laagdrempelige manier ontdekken of NLP ook iets voor jou is.

Tijdens de volledige online cursus van Marco leer je onder andere:

Minder piekeren.

Emoties beheersen.

Het verleden los te laten.

Dromen te realiseren.

Kortom: Je super goed voelen zonder reden en meer rust in je hoofd.

Wanneer jij wil ervaren wat NLP voor jou kan betekenen meld je dan aan voor de Online Training. Werkt het voor jou niet, dan krijg je jouw geld terug.


Je wilt dit vast ook lezen..